Proefles

  Image module
  Mitch

  Enerzijds Spinvis-kenner pur sang, anderzijds geboren en getogen op festivals en tentfeesten. Ontsnapt aan een leven als chefkok, momenteel bezig een muurtje te bouwen. Gitaardocent, oprichter van meerdere eigen-werk bands, jarenlang betrokken bij party en tribute acts.
  Image module
  Olger

  Muziek-nerd, drummer, heeft thuis een portret van Erik Satie aan de wand hangen.

  Als het goed is ligt ergens onderin de kast nog een papiertje waarop staat dat hij meester in de rechten is.

  Jarenlang ervaring als ondernemer en muzikant. 

  Image module
  Nick

  Producer, rapper, songwriter. Ben je gericht op hiphop, of popmuziek, dan staat Nick voor je klaar. Onder de naam Trix brengt hij zijn eigen werk uit, en staat hij regelmatig op het podium.
  Image module
  Quartus
  De leukste drumleraar van het land zit natuurlijk ook in het Crowdsurf team. Hoe technisch en ingewikkeld je vraag ook is: hij weet het. Daarnaast staat hij met allerlei muzikale projecten op de planken.
  Image module
  Anne Roos

  Je kent haar misschien als de gitariste van Meau, waarmee ze veel optreedt. Maar eens per week is ze bij ons, en staat ze voor je klaar op het gebied van zang, gitaar of piano.
  Image module
  Renee

  Ze tourt als zangeres met Straatwaarde door het hele land, maar gelukkig heeft ze twee dagen per week tijd om je te komen helpen met gitaar, piano of zang.

  Onze aanpak

  Onze aanpak is anders dan je van een standaard muziekschool gewend bent. Wij vinden dat muzieklessen laagdrempelig, plezierig en toegankelijk moeten zijn. Dat betekent het volgende:

   • We bieden iedereen een gratis en vrijblijvende proefles, en ook daarna zit je nergens aan vast: je kan namelijk op elk moment, per les opzeggen. Jij kan plannen, beginnen en stoppen wanneer je wilt, wat jou uitkomt. Wij werken NIET met contracten, strippenkaarten of andere constructies waar je aan vast zit.
   • Jouw behoeftes, jouw ambities en jouw inspiratie staat centraal. Dus geen gedoe met verplicht huiswerk en strenge leraren, maar een relaxte sfeer op basis van plezier.
   • Wij geloven dat muziek voor iedereen is. Daarom zijn we voor alle leeftijden, en voor alle portemonnees. Wij zijn aangesloten bij de U-Pas en Stichting Leergeld/Jeugdfonds Sport en Cultuur en helpen graag mee wanneer er voor een leerling een financiële drempel is.
   • De leraren die lesgeven bij de Crowdsurf Popschool zijn jong, enthousiast en staan zelf wekelijks op het podium. Zij zijn actief in de muziek industrie weten uit ervaring precies hoe ze jou verder kunnen helpen.

  Daarnaast begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk vertrouwen is, zowel voor leerlingen als ouders/verzorgers. Voorop staat dat de leerling zich comfortabel en veilig voelt in onze locatie en bij de desbetreffende leraar. Alleen dan kunnen we op een plezierige manier met muziek bezig zijn.
  Alle leraren die betrokken zijn bij CROWDSURF verklaren dat zij voldoen aan het VOG screeningsprofiel 60 Onderwijs. Uiteraard is het voor een leerling ALTIJD mogelijk om ouders/verzorgers/vrienden mee te nemen naar de muziekles. Dus kom gerust eens kijken!

  Image module
  Lijkt het je tof om met muziek aan de slag te gaan? Vraag dan een gratis proefles aan!
  0
  Leerlingen
  0
  Optredens gehad
  0
  Jaar ervaring

  CONTACT MET ONS

  Wat wil je weten?

   Waarom wij

   Mensen die graag muziek maken en hierbij plezier voorop stellen. Zij vinden de standaard muziekschool te formeel en ervaren bij inschrijving een te hoge drempel. Zij zoeken een alternatief waar ze fijne muzieklessen kunnen krijgen, van docenten die daadwerkelijk zelf op het podium staan. 

   Image module
   Laagdrempelig

   Mensen zitten bij ons nergens aan vast. Ze kunnen les nemen en stoppen wanneer ze willen.

   Image module
   Plezier
   Bij ons staat het speelplezier voorop, dat is het uitgangspunt bij de lessen.
   Image module
   Informeel
   Geen regeltjes, geen verplicht huiswerk, losse ontspannen sfeer.
   Image module
   Persoonlijk
   Geen vast afgebakend lesprogramma, maar een persoonlijke aanpak op basis van interesses van de leerling.
   Image module

   PROEFLES