';
Proefles

Image module
    Enerzijds Spinvis-kenner pur sang, anderzijds geboren en getogen op festivals en tentfeesten. Ontsnapt aan een leven als chefkok, momenteel bezig een muurtje te bouwen. Gitaardocent, oprichter van meerdere eigen-werk bands, jarenlang betrokken bij party en tribute acts.
    Gitaar
    99%
    Piano
    72%
    Zang
    74%
    Image module
    Muziek-nerd, drummer, heeft thuis een portret van Erik Satie aan de wand hangen.

Als het goed is ligt ergens onderin de kast nog een papiertje waarop staat dat hij meester in de rechten is.

Jarenlang ervaring als ondernemer en muzikant.

Drum
    99%
    Lijkt het je tof om met muziek aan de slag te gaan? Vraag dan een gratis proefles aan!
    Leerlingen
    Optredens gehad
    Jaar ervaring

CONTACT MET ONS

Wat wil je weten?

Waarom wij

Mensen die graag muziek maken en hierbij plezier voorop stellen. Zij vinden de standaard muziekschool te formeel en ervaren bij inschrijving een te hoge drempel. Zij zoeken een alternatief waar ze fijne muzieklessen kunnen krijgen, van docenten die daadwerkelijk zelf op het podium staan.

Laagdrempelig

Mensen zitten bij ons nergens aan vast. Ze kunnen les nemen en stoppen wanneer ze willen.

Plezier
      Bij ons staat het speelplezier voorop, dat is het uitgangspunt bij de lessen.
      Informeel
      Geen regeltjes, geen verplicht huiswerk, losse ontspannen sfeer.
      Persoonlijk
      Geen vast afgebakend lesprogramma, maar een persoonlijke aanpak op basis van interesses van de leerling.

PROEFLES